sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Over SanaSlank

SanaSlank Nederland bracht in 2003 als eerste het eiwitdieet (keto dieet) op de Nederlandse markt. Inmiddels heeft SanaSlank zich bewezen als een betrouwbaar bedrijf met uitstekende kwaliteit en goede service.

SanaSlank heeft 200 verkoop- en begeleidingspunten in Nederland. Het dieet is een uniek concept op basis van veel eiwitten en weinig koolhydraten.

Door bij een van onze verkoop- en begeleidingspunten af te slanken zul je merken hoe gemotiveerd je door de persoonlijke begeleiding blijft. Het resultaat is geweldig!
De SanaSlankpunten zijn o.a. te vinden in schoonheidssalons en sportscholen door het hele land. Met behulp van goede training, begeleiding en ondersteuning vanuit SanaSlank Nederland worden de medewerk(st)ers opgeleid tot deskundige en betrouwbare dieetcoaches.

De ruim 250 eiwitproducten van SanaSlank zijn van hoge kwaliteit en te koop bij de SanaSlank verkoop- en begeleidingspunten. Dit grote assortiment bestaat uit zowel hartige als zoete producten, waaronder veel kant en klare.  Zoveel afwisseling zorgt voor grote diversiteit in de maaltijden tijdens het dieet. Dit maakt het dieet erg goed vol te houden!

Streng Gematigd Opbouwen In balans

Dieetcoach worden?

Wil jij mensen begeleiden met afslanken? Doe dit met SanaSlank.

 

Word dieetcoach.

Klik voor meer informatie.

Lees verder >>

New in Shape

Dit is jouw start naar een healthy lifestyle. New in Shape is de perfecte manier om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen en daarnaast gemotiveerd en op een gemakkelijke manier af te slanken

Lees verder >>

Waar vind ik SanaSlank?

Ben jij op zoek naar een SanaSlank dieetcoach bij jou in de buurt? Bij elk verkooppunt kun je uiteraard terecht voor producten, maar ook voor advies. We zijn te vinden in Nederland en België, bekijk hier waar.

Lees verder >>

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, heerlijke recepten, nieuws over voeding en onze aanbiedingen!