Ingrediënten:
2 witte of groene asperges beetgaar gekookt en in stukjes
5 (snoep)tomaatjes gehalveerd
1/2 paprika klein gesneden
2 groene olijven in dunne plakjes
Toefje tuinkers
1 theelepel kapprtjes
Olijfolie
Zeezout en zwarte peper uit de molen
Bereiden: Bak de tomaatjes en paprika in olijfolie in een paar minuutjes beetgaar. Voeg de stukjes asperge, de olijven en kappertjes aan de groenten toe, verwarm kort mee. Maak op smaak met zout en peper en de tuinkers (bewaar een paar steeltjes). Bereid de omelet, volgens de aanwijzing, in een scheutje olijfolie. Doe de omelet op een bord en schep het groentemengsel op de helft van de omelet. Vouw de omelet dicht en strooi de overige steeltjes tuinkers erover als garnering.
Geniet van dit gezonde gerecht!
Klik hier voor meer lekkere lunch recepten.