• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst
  • Inloggen/Registreren
SanaSlank

SanaSlank

afslanken onder begeleiding

  • Direct starten
  • Webshop
  • Eiwitdieet
  • Nieuws
  • Recepten
  • New in Shape
  • Ervaringen
  • SanaSlank zakelijk
  • Contact
  • Zoeken
Je bent hier: Home / Nieuws / Feestdagen specials / SanaSlank Kerstmenu: Hoofdgerecht

SanaSlank Kerstmenu: Hoofdgerecht

Twee heerlijk recepten voor een koolhydraatarm en eiwitrijk hoofdgerecht: varkenshaas met champignon-geitenkaassaus of kabeljauw met kruidenkorst uit de oven. Beide recepten zijn voor twee personen.
 
Varkenshaas met champignon-geitenkaassaus
 
Voedingswaarde per persoon: 288 kcal, 38,5 gram eiwit, 7,7 gram koolhydraten, 10,1 gram vet.
 
Ingrediënten: 2 varkenshaasjes, 350 gram gemengde paddenstoelen, 4 stengels prei, 2 eetlepels vloeibaar bak&braadproduct, 1 zakje soep champignon (eiwitproduct), 50 gram verse geitenkaas, versgemalen peper, zeezout.
 
Bereiding: kruid de varkenshaasjes met versgemalen peper en zeezout. Snijd de paddenstoelen in grove stukken en de prei in ringen. Verhit het bak&braadproduct in een pan en bak hierin de varkenshaasjes, op hoog vuur, snel bruin aan alle kanten. Zet het vuur lager en bak de varkenshaas nog ongeveer 5 minuten. Haal ze uit de pan, verpak ze in aluminiumfolie en houd ze warm. Bak in het overgebleven vet de paddenstoelen met de prei kort aan.
 
Neem 100-125ml water in een shaker, voeg de inhoud van het zakje champignonsoep toe en schud goed tot een egale massa. Giet de inhoud in een steelpannetje, verwarm dit op een laag vuur langzaam. Voeg de geitenkaas toe en verwarm dit mee, onder telkens roeren, tot de geitenkaas gesmolten is. Voeg indien nodig een klein beetje meer water toe als de saus te dik is.
 
Snijd de varkenshaas in plakjes. Serveer met de gebakken groenten en de warme saus.
 
Kabeljauw met kruidenkorst
 
Voedingswaarde per persoon: 236 kcal, 34,5 gram eiwit, 8,2 gram koolhydraten, 6,4 gram vet.
 
Ingrediënten: 4 stukken kabeljauw, 2 zakjes hartige croutons cream en kruiden (eiwitproduct), 1 eetlepel olijfolie, 300 gram sperziebonen, ½ struik broccoli, versgemalen peper, zeezout, nootmuskaat.
 
Bereiding: verwarm de oven voor op 200 graden. Dep de stukken kabeljauw droog. Verkruimel de hartige croutons. Vet een ovenschaal in met de olijfolie. Leg de stukken kabeljauw hierin en bestrooi alle stukken met een laag croutonkruimels. Zet de ovenschool voor 15-20 minuten in de oven.
 
Maak de sperziebonen schoon en snijd de broccoli in roosjes. Kook ze samen in ongeveer 7 minuten beetgaar. Breng eventueel op smaak met wat zeezout en nootmuskaat.
 
Serveer de kabeljauw met de groenten.

TIP! Zitten er ook gasten bij je aan tafel die niet met afslanken bezig zijn? Serveer er voor hen dan een bijgerechtje bij zoals gebakken aardappeltjes, aardappelpuree of ovenfrietjes.

Primaire Sidebar

Gratis verzenden boven € 50,00*

Voor 15:00 uur besteld volgende dag in huis

Meer dan 250 koolhydraatarme producten

Spaar voor korting*

Vind jouw dieetcoach

*alleen geldig bij particulieren bestellingen

Footer

Eiwitdieet Keto dieet

Het SanaSlank dieet is eenvoudig en helpt bij het afslanken. In Nederland was SanaSlank het eerste eiwitdieet (keto dieet), al sinds 2003.
Het dieet is een uniek en wetenschappelijk onderbouwd dieetconcept op basis van veel eiwitten en weinig koolhydraten. Diverse koolhydraatarme producten, eiwitproducten, supplementen en tips voor afslanken zijn in de webshop te vinden.
Afslanken doe je daarom met het eiwitdieet (keto dieet) van SanaSlank.

Lees meer

Nieuws

  • 25 maart internationale dag van de wafel
  • VALENTIJN verrassing!
  • Super gemakkelijk afslanken in 2023 ?!
  • Blackfriday weekend 25 november – 27 november

Volg ons op social media!

Facebook
Twitter
YouTube
YouTube
Instagram
Download Android Download iOS

Contact

Geldelozeweg 31-33
1625 NW Hoorn
0229-304200 elke werkdag van 9.00 – 17.00 uur
info@sanaslank.nl

© 2023 · SanaSlank

  • Contact
  • Dieetcoach worden?
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookies
  • Copyright
  • FAQ
  • Algemene voorwaarden