SanaSlank Afslankchallenge recept: Mexicaanse wrap met andijvie
Voor 1 persoon.
Dit heb je nodig:
1 zakje SanaSlank tortilla wrap, 2 handen vol verse andijvie, gesneden, ½ ui, gesnipperd, ½ bakje champignons, in stukjes, 1 teen knoflook, fijn gesneden, ½ rode paprika, in blokjes, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel demi creme fraiche, 2 eetlepels geraspte 30+ kaas, 1 theelepel tacokruiden (of zelf maken met paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper, oregano, knoflookpoeder, rode peper flakes, zout, peper en uienpoeder).
Zo maak je het:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bereid de tortilla wrap volgens de bereidingswijze.
Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin alle groenten, behalve de andijvie, kort aan. Voeg dan de andijvie toe en bak even mee tot het gaat slinken. Breng op smaak met de tacokruiden.
Besmeer de tortilla wrap met de demi creme fraiche en beleg met het groentemengsel. Bestrooi met de geraspte kaas. Rol de wrap op en leg in een ovenschaal. Laat 15 minuten krokant worden in de oven.
Tip! Voor een extra lekker korstje kun je een klein beetje demi creme fraiche op de opgerolde wrap smeren en bestrooien met nog een beetje geraspte kaas.