Dit recept kan je eigenlijk altijd eten. Als voedzame lunch bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om dit gerecht van te voren klaar te maken en dan mee te nemen naar je werk bijvoorbeeld.
Ingrediënten (voor 1 persoon):
1 zakje omelet met kaassmaak (sanaslank product)
2 eetlepels olijfolie
200 gram verse spinazie
halve rode paprika
100 gram champignons
kwart spaanse peper
1 Zwitserse strooikaas
paprikapoeder
versgemalen peper
zeezout
Bereiding
Bereid de omelet volgens de bereidingswijze. Bak de omelet in 1 eetlepel olijfolie bruin. Was de spinazie, snijd de paprika in dunne reepjes, de champignons in plakjes en snipper de Spaanse peper.
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak hierin de paprika, champignons en Spaanse peper beetgaar. Voeg vlak voor tijd de spinazie toe en laat deze een klein beetje slinken. Breng op smaak met paprikapoeder, versgemalen peper en zeezout, Vul de omelet met het groentemengsel, rol de omelet op en snijd deze in vier stukken. Strooi de kaas over de omeletrol.