Jose kookt met meer eiwitten en koolhydraten
Italiaanse klassieker voor op het terras
Een van mijn favoriete gerechten is de Italiaanse klassieker Caprese.
Dit gerecht smaakt altijd verrukkelijk en helemaal geweldig om deze zomer van te genieten op een zonnig terras, of dit nu in Italië, Spanje of Holland is. Het gerecht is eenvoudig te bereiden, het is prachtig kleurrijk (in de kleuren van de Italiaanse vlag) en verrukkelijk zacht van smaak. Hierbij een variant van de originele Caprese, die uitermate geschikt is voor een witte kom.
En nu extra lekker met een slank en vers dip-broodje van SanaSlank.
Witte kommen gerechten zijn speciaal gemaakt om op gewicht te blijven, maar ook om af te slanken, want mijn witte kommen gerecht bestaat altijd uit meer eiwitten en minder koolhydraten. Bovendien is een portie precies voldoende en zul je er niet snel van aankomen. Dat hangt natuurlijk ook af van wat je de rest van de dag eet. Eet daarom altijd verantwoord, maar wel lekker. Liefst zes porties per dag om je stofwisseling actief te houden.
Enjoy! Jose
Witte kommen gerecht: Italiaanse mozarella salade
Vegetarisch
Eenvoudig te bereiden
Voor 2 personen
Voedingswaarde per persoon, inclusief SanaSlank brood: 473 kcal, 34 gram eiwit, 18,2 gram koolhydraten, 29,4 gram vet en 4,4 gram vezels.
Ingrediënten
2 zakjes brood (SanaSlank eiwitproduct)
1 bol (Buffalo) mozarella light
4 (tros)tomaten
1/2 avocado
1 eetepel pijnboompitjes
4 takjes basilicum alleen de blaadjes
1 eetlepel olijfolie extra vierge (Italiaanse)
Zwarte peper uit de molen
Zeezout evt. uit de molen
Bereiding
Bereid de broodjes volgens de bereidingswijze. Bak de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin. Snijd de mozarella, tomaten en avocado in stukjes. Doe dit alles in een schaal, vermeng met de pijnboompitjes, gescheurde basilicum, olijfolie en peper en zout. Verdeel dit over 2 kommen. Doe wat olijfolie in een klein schaaltje en doop hier stukjes vers gebakken brood in. Voor de liefhebber: doop het brood daarna nog even in een bakje met zeezout. Kijk uit, niet teveel zout natuurlijk, slechts een dipje!
Tip!
De smaak van basilicum blaadjes komt beter tot zijn recht als je de blaadjes scheurt in plaats van snijdt of knipt.