Omelet rolletje
Voor 1 persoon
Ingrediënten
1 zakje omelet bieslook (eiwitproduct)
2 eetlepels Philadelphia light
3 zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes
1 theelepel pijnboompitjes, geroosterd
Enkele blaadjes sla
Enkele olijven
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Neem 120 ml koud water in een shaker en voeg het zakje omelet bieslook toe. Sluit de shaker af en daarna 10 seconden goed schudden. Bestrijk een koekenpan met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze. Giet het beslag in de pan en bak de omelet aan één zijde. Laat de omelet na het bakken even afkoelen, en besmeer dan met een dun laagje Philadelphia light. Beleg de omelet met de blaadjes sla, pijnboompitjes en de zongedroogde tomaatjes. Breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout. Goed strak oprollen en in huishoudfolie strak verpakken. Bij het serveren pas uit de folie halen en in kleine stukjes snijden. Prik het rolletje op een satéprikker samen met een olijf.
Klik hier voor alle andere zomerrecepten!