Voedingswaarde voor 1 stuk: 38 kcal, 6 gram eiwit, 1,7 gram koolhydraten, 0,6 gram vet.
Ingrediënten voor drie stuks
1 zakje vleesnuggets (eiwitproduct)
Circa 50 ml koud water
1 theelepel fijngemalen komijnzaad
1 klein handje verse peterselie
1 klein handje verse koriander
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snij de peterselie en koriander fijn. Doe de inhoud van het zakje, de peterselie, koriander en komijn in een kom. Voeg hier circa 50 ml koud water aan toe. Kneed het geheel tot een stevig mengsel.
Vorm met een eetlepel 3 nuggets. Leg deze op bakpapier op de bakplaat. Bak de nuggets 7 minuten in de voorverwarmde oven. Na 7 minuten de nuggets omdraaien en dan weer 7 minuten bakken in de oven.
Serveer de nuggets op een bedje van sla. Eet smakelijk!