Recept van de maand september.
Voedingswaarde per persoon: 226 kcal, 23,1 gram eiwit, 15,2 gram koolhydraten, 6,5 gram vet en 6,4 gram vezels.
Ingrediënten
2 zakjes tortilla wrap (eiwitproduct, deze maand in de aanbieding!)
250 gram champignons
1 rode paprika
1 kleine ui
1 eetlepel olijfolie
2 tenen knoflook
Bosje peterselie
80 ml water
70 gram tomatenpuree
1 theelepel sambal (of meer als je houdt van pittig eten)
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Bereid de tortillawrap volgens de bereidingswijze. Snijd de champignons in plakjes, de paprika in reepjes en snipper de ui. Bak de groenten kort aan in de olijfolie.
Pers de knoflook uit en knip de peterselie in stukjes. Meng de tomatenpuree met het water, knoflook en de sambal. Besmeer de wraps met een laagje van dit mengsel, leg hier een groot blad ijsbergsla bovenop en beleg met de gebakken groenten. Bestrooi met de peterselie, versgemalen peper en zeezout en rol de wrap op.
Tip! Je kunt de wrap ook nog extra beleggen met reepjes verse tomaat. Of gebruik eens andere soorten sla zoals rucola en frisee.