Voor 2 personen
Ingrediënten
2 zakjes pasta penne (eiwitproduct)
600 gram verse spinazie
1 ui, gesnipperd
4 zongedroogde tomaten, in reepjes
6 zwarte olijven, in plakjes
1 blik tomaten stukjes
1 eetlepel olijfolie
1 ei
2 eetlepels geraspte 30+ kaas
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Kook de pasta penne in ruim water in tien minuten gaar. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui kort aan. Voeg de spinazie toe en bak mee tot het geslonken is. Voeg de gekookte pasta, zongedroogde tomaten, olijven en tomaten in blik toe. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout en laat nog een paar minuten pruttelen. Schep de pasta in een ovenschaal. Klop het ei los en roer de kaas er doorheen. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Giet het mengsel over de pasta en laat in 15 minuten gratineren.