Gebakken kaassoufflé met pittige roerbakgroenten
Voor 1 persoon
Voedingswaarde: 203 kcal, 23,6 gram eiwit, 15,5 gram koolhydraten, 4,3 gram vet, 3,5 gram voedingsvezels.
Ingrediënten
1 zakje kaassoufflé (SanaSlank eiwitmaaltijd)
2 stengels bosui
50 gram geroosterde paprika (pot)
¼ Spaanse peper
2 eetlepels olijfolie
50 gram rucolasla
Nootmuskaat
Zeezout
Bereiding
Meng de inhoud van het zakje kaassoufflé met 60 ml koud water. Roer tot een egale massa. Snijd de bosui in ringen, de geroosterde paprika in stukjes en hak de Spaanse peper fijn. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kaassoufflé als een omelet. Verhit ondertussen in een andere pan de rest van de olijfolie en bak hierin de bosui met de geroosterde paprika en Spaanse peper kort aan. Voeg de rucolasla toe en warm kort mee tot het gaat slinken. Breng verder op smaak met nootmuskaat en zeezout. Beleg de kaasomelet met het roerbakmengsel.