Ingrediënten:
1 verse tomaat
1/4 rode ui
1/2 teen knoflook
Chilipoeder
1/2 eetlepel tomatenpuree
Citroensap
1 zakje tortilla wrap (eiwitmaaltijd)
1 eetlepels olijfolie
25 gram gerookte kip
4 grote bladeren ijsbergsla
1 paprika
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding:
Begin met de salsasaus. Snijd de tomaten, ui en knoflook fijn. Meng dit met de tomatenpuree en breng op smaak met wat citroensap, chilipoeder, versgemalen peper en zeezout. Zet even weg in de koelkast.
Neem per zakje tortilla wrap 60 ml koud water in de shaker. Giet de inhoud van het zakje wrap erin. Goed afsluiten en 10 seconden goed schudden. Bestrijk een koekenpan met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze. Giet het beslag in een koekenpan en bak de wrap aan beide zijden.
Snijd de kip in hele dunne plakken. Was de ijsbergsla en snijd de paprika in reepjes.
Besmeer de wraps met de salsasaus, beleg met de ijsbergsla, gerookte kip en paprika. Rol de wrap op.
Eet smakelijk