Voor 4 personen als bijgerecht
Voedingswaarde per persoon
132 kcal,
4 gram eiwit,
8 gram koolhydraten,
8 gram vet
5,8 gram vezels.
4 gram eiwit,
8 gram koolhydraten,
8 gram vet
5,8 gram vezels.
Ingrediënten
Chinese kool fijn, gesneden
Cashewnoten, gehakt
1 (rode) ui, in stukjes
2 teentjes knoflook, fijn gehakt
1 el olijfolie
1 el hot curry poeder
Zwarte peper, versgemalen
Zeezout
Bereiding
Fruit de ui en de knoflook kort in de olijfolie. Voeg de Chinese kool en de cashewnoten toe en laat dit 10 minuten mee bakken tot het beetgaar. is Voeg de hot curry toe en maak op smaak met peper en zout.
Tip: Eet er SanaSlank pasta of aardappelpuree bij voor een complete maaltijd met voldoende eiwitten.
Tip: Ook te bereiden voor 2 personen als hoofdgerecht
Tip: Ook te bereiden voor 2 personen als hoofdgerecht