Heerlijk hapje voor de Paasbruch!
Voor 4 personen
Voedingswaarde per persoon: 195 kcal, 22,1 gram eiwit, 6,6 gram koolhydraten, 8,7 gram vet, 2 gram vezels.
Ingrediënten
4 zakjes omelet bieslook (eiwitproduct)
2 plakjes Parmaham
1 kleine avocado
200 gramrucolasla
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Schil de avocado en snijd in dunne plakken. Maak de rucola aan met wat olijfolie, balsamicoazijn, versgemalen peper en zeezout. Bereid de omeletten volgens de bereidingswijze. Leg één omelet op een bord. Beleg met plakjes avocado. Leg hier de volgende omelet bovenop en beleg deze met de Parmaham. Leg hier de volgende omelet bovenop en beleg met de rucolasla. Dek af met de laatste omelet, druk goed aan en zet een uurtje in de koelkast. Daarna kun je de omelettaart makkelijker snijden. Steek er eventueel een cocktailprikker in.