Nieuw in het SanaSlank assortiment: Chinese Noedels. Vanaf vandaag verkrijgbaar!
Heerlijke noedels ideaal voor allerlei roerbakgerechten of een smakelijke noedelsoep. De noedels vervangen de pasta tagliatelle die helaas niet meer gemaakt wordt.
Inspiratie nodig hoe je dit nieuwe product het beste kunt bereiden? Hierbij een snel en eenvoudig recept.
Chinese Noedels met roerbakgroenten
Voedingswaarde per persoon:
340 kcal, 34 gram eiwit, 11,3 gram koolhydraten, 17,7 gram vet, 8,4 gram vezels.
Ingrediënten voor 1 persoon:
1 nestje Chinese noedels (eiwitproduct)
¼ ui
1 teen knoflook
100 gram broccoli
50 gram peultjes
2 middelgrote champignons
1 ei
1 eetlepel olijfolie
Kikkoman sojasaus
Versgemalen peper
Bereiding:
Snijd de ui in ringen, de broccoli in roosjes en de champignons in plakjes. Maak de peultjes schoon. Snijd de knoflook fijn.
Kook de broccoli en de peultjes in 7 minuten beetgaar. Kook de noedels in ongeveer 10 minuten gaar.
Verhit ondertussen de olijfolie in de wok en bak hierin de knoflook kort aan. Voeg de ui en champignons toe en bak kort mee. Voeg de gekookte groente en noedels toe en breek het ei erboven. Roer net zo lang door tot het ei gestold is. Breng op smaak met de kikoman sojasaus en de versgemalen peper.