Chocoladetoetje voor 2 personen
2 zakjes dessert/ontbijt met chocoladesmaak*
Beetje slagroom met Stevia als zoetstof (desgewenst)
Twee aardbeien (desgewenst) blokje pure chocolade (72%)
Bereiding
Maak het dessert/ontbijt met chocoladesmaak* volgens de gebruiksaanwijzing. Doe dit in twee mooie wijde glazen en dek af met folie. Laat een paar uur opstijven in de koelkast
Klop de slagroom, gebruik eventueel stevia. Haal vlak voor het opdienen de glazen uit de koelkast. Doe er een toefje slagroom op
Leg op elk toetje een aardbei. Rasp de chocolade over de slagroom/aardbei.
Tip: Een klein beetje slagroom mag af en toe in een eiwitrijk dieet gegeten worden. Gebruik nooit suiker, maar desgewenst een zoetstof zoals stevia (beste natuurlijke keuze).
Tip: In plaats van dessert/ontbijt met chocoladesmaak kun je ook kiezen voor een van de andere heerlijke desserts*, met bijvoorbeeld vanillesmaak, aardbeiensmaak of bosvruchtensmaak.
Wil je de uitzending nog eens terugkijken? Klik hier