Recept van de maand april
Het voorjaar is begonnen! Binnenkort komen de eerste warme dagen er weer aan en dan is het heerlijk om een verkoelend ijsje te eten. Helaas bevatten normale ijsjes veel suiker, vet en/of calorieën en passen daarom niet binnen een eiwitdieet. Gelukkig is er SanaSlank ijs! Met de vijf verschillende smaken zijn heerlijke recepten te bereiden waardoor je zonder zorgen kunt genieten van een heerlijk ijsje!
Perzik ijs met blauwe bessen (voor 4 personen)
Ingrediënten
4 zakjes ijs perzik (SanaSlank eiwitproduct)
8 eetlepels, stijf geslagen, slankroom
4 eetlepels blauwe bessen
1 zakje caramel-pindaballetjes (SanaSlank eiwitproduct)
Bereiding
Neem 75 ml koud water in de shaker en voeg de inhoud van het zakje toe. Schud ongeveer 10 seconden voor een luchtig geheel. Giet over in 4 glazen schaaltjes. Haal het ijs 15 minuten voor consumeren uit de vriezer. Verdeel de slankroom over de 4 glazen schaaltjes. Crunch de caramel-pindaballetjes fijn en verdeel dit samen met de blauwe bessen over de slankroom.
Vanille ijs met chocolade crunch balletjes (voor 4 personen)
Ingrediënten
4 zakjes ijs vanille (SanaSlank eiwitproduct)
8 eetlepels, stijf geslagen, slankroom
4 eetlepels blauwe bessen
1 zakje chocolade balletjes (SanaSlank eiwitproduct)
Bereiding
Neem 75 ml koud water in een shaker en voeg de inhoud van het zakje toe. Schud ongeveer 10 seconden voor een luchtig geheel. Giet over in 4 glazen schaaltjes. Haal het ijs 15 minuten voor consumeren uit de vriezer. Verdeel de slankroom over de 4 glazen schaaltjes. Crunch de chocolade balletjes fijn en verdeel dit samen met de blauwe bessen over de slankroom.
TIP! Beide recepten kunnen ook worden bereid met een van de andere smaken ijs. Bijvoorbeeld mokka ijs met caramel pinda-balletjes of aarbeien ijs met chocolade balletjes.
TIP! Combineer ook eens meerdere smaken ijs met elkaar. Bijvoorbeeld chocolade-vanille of perzik-aardbei. Dat doe je als volgt: bereid beide smaken volgens de bereidingswijze. Verdeel één smaak over 2 bakjes en laat dit 1 uur bevriezen. Giet de andere smaak er bovenop en laat dit nog eens 2 uur bevriezen.