Tussen alle feestdagen door toe aan een balansdag? Probeer dan eens onderstaand balansdagrecept van SanaSlank.
Pasta met tomaat-basilicumsaus
Voedingswaarde: 258 kcal, 24,4 gram eiwit, 16 gram koolhydraten, 11,5 gram vet, 5 gram vezels.
Ingrediënten
1 zakje pasta penne (eiwitproduct)
6 eetlepels rode pastasaus (eiwitproduct)
1 kleine ui
½ courgette
4 grote champignons
1 eetlepel olijfolie
Klein handje verse basilicumblaadjes
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Kook de pasta penne in ruim water in 10 minuten gaar. Snipper de ui. Snijd de courgette en champignons in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui, courgette en champignons beetgaar. Voeg de gekookte pasta en de pastasaus toe en warm goed door. Meng de basilicumblaadjes door de pasta. Breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout.
Bij besteding van €75,- in de SanaSlank webshop ontvang je de pasta saus gratis bij je bestelling!