✌🏼 Gratis verzending vanaf €50,-

Recepten vanaf blok 2

SanaSlank Rivierkreeftjes met whiskysaus en zeekraalsalade (18)

🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)

  • 100 gram rivierkreeftjes
  • 50 gram zeekraal
  • 100 gram rucola
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ eetlepel dille
  • ½ eetlepel whisky
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt 0% vet
  • Versgemalen peper
  • Zeezout

🍳 Bereidingswijze

Snijd de dille fijn. Kook de zeekraal kort beetgaar en meng deze vervolgens met de rucola en 1 eetlepel olijfolie. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.

Meng voor de saus de whisky, ketchup en Griekse yoghurt door elkaar. Roer de dille door de rivierkreeftjes en schep de whiskysaus eroverheen. Serveer samen met de zeekraalsalade.

Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.

Vorige blog Volgende blog