🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
- 100 gram garnalen
- ½ rode peper
- 1 teen knoflook
- 2 eetlepels olijfolie
- Versgemalen peper
- Zeezout
- Cayennepeper
- 200 gram groene sla
- ¼ ui
- 2 takjes dille
🍳 Bereidingswijze
Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snijd fijn. Snipper de ui, snijd de dille fijn en pers de knoflook uit. Marineer de garnalen 15 minuten in een mengsel van olijfolie, rode peper, knoflook, cayennepeper en naar smaak zeezout.
Bak de garnalen daarna kort in een koekenpan samen met de marinade. Meng de groene sla met de ui en dille. Schep de warme garnalen met de marinade voorzichtig door de salade.
Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.