✌🏼 Gratis verzending vanaf €50,-

Recepten vanaf blok 2

SanaSlank Tartaar met ui en wilde spinazie (2)

🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)

  • 100 gram rundertartaar
  • ½ ui
  • 300 gram wilde spinazie (gewassen)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Paprikapoeder
  • Versgemalen peper
  • Zeezout

🍳 Bereidingswijze

Snipper de ui. Kruid de tartaar met zeezout, paprikapoeder en peper.

Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de tartaar rondom bruin. Laat kort garen naar wens. Verhit ondertussen de andere eetlepel olijfolie in een pan en bak hierin de ui glazig. Breng op smaak met zeezout en peper. Stoom of kook de wilde spinazie beetgaar en roer de gebakken ui erdoorheen.

Uiteraard kun je ook je eigen gerecht samenstellen. Maak een keuze uit de toegestane vlees-, kip-, vis- of vegetarische variaties en combineer met toegestane groenten.

Vorige blog Volgende blog