🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
1 zakje pannenkoek kruiden (SanaSlank)
2 blaadjes ijsbergsla
¼ courgette
¼ groene paprika
¼ rode paprika
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel gemengde verse kruiden (tijm, rozemarijn, salie, peterselie)
1 theelepel paprikapoeder
Versgemalen peper (naar smaak)
Zeezout (naar smaak)
🍳 Bereidingswijze
Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes en zet apart. Snijd de courgette, groene paprika en rode paprika in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een wok of koekenpan en roerbak de groenten enkele minuten tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met 1 theelepel paprikapoeder, een snuf zeezout en wat versgemalen peper. Hak intussen 1 eetlepel verse gemengde kruiden (tijm, rozemarijn, salie en peterselie) grof en voeg deze toe aan het beslag.
Doe daarvoor eerst 100 ml water in een shaker en giet de inhoud van het zakje pannenkoek kruiden erbij. Schud het geheel ongeveer 10 seconden tot een glad beslag ontstaat. Roer de verse kruiden erdoor. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een schone koekenpan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin. Leg de pannenkoek op een bord, verdeel de reepjes ijsbergsla erover en leg daarbovenop de gebakken groenten. Klap de pannenkoek dubbel en serveer direct.
Je kunt natuurlijk ook je eigen twist aan het SanaSlank product geven. Bereid het product zoals aangegeven in dit recept en voeg je gewenste toegestane rauwkost en/of groenten toe.