✌🏼 Gratis verzending vanaf €50,-

Recepten blok 1

Sanaslank bacon ovenschotel (4)

🛒 Boodschappenlijst (voor 1 persoon)
1 zakje omelet bacon (Sanaslank)
50 gram bloemkool
25 gram peultjes
25 gram sperziebonen
1 takje verse peterselie
1 eetlepel olijfolie
Versgemalen peper (naar smaak)
Zeezout (naar smaak)

🍳 Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 225 °C. Snijd de bloemkool, peultjes en sperziebonen in kleine stukjes en stoom de groenten beetgaar in een stoommandje of zeef boven kokend water. Vet intussen een kleine ovenschaal in met 1 eetlepel olijfolie en verdeel de gestoomde groenten over de bodem. Breng op smaak met een snufje zeezout en wat versgemalen peper.

Doe 120 ml water in een shaker en voeg de inhoud van het zakje omelet bacon toe. Schud het geheel ongeveer 10 seconden krachtig tot het goed gemengd is. Giet het omeletmengsel vervolgens gelijkmatig over de groenten in de ovenschaal.

Plaats de schaal in het midden van de oven en laat de omelet in 20 tot 25 minuten stollen en licht kleuren. Hak tot slot een takje verse peterselie fijn en strooi dit over de ovenschotel vlak voor het serveren.

Je kunt natuurlijk ook je eigen twist aan het SanaSlank product geven. Bereid het product zoals aangegeven in dit recept en voeg je gewenste toegestane rauwkost en/of groenten toe.

Vorige blog Volgende blog