sluiten x
Dag- en week­menu'sOntbijt, lunch, dinerBakkerij, crackers, koekSnacks, tussen­doorSoepenDrankenRepen, wafelsSupple­mentenSana­VitaminsOverige artikelenVoordeel­verpakkingNew in shapeGluten­vrijAfslank-challenge

Mijn winkelwagen

Boek `Afslanken met het eiwitdieet`

per stuk

Het boek 'Afslanken met het eiwitdieet' is een  5e herziene uitgave van het boek "Afvallen met het eiwitdieet".

Het boek bevat naast een uitgebreide beschrijving van het eiwitdieet, ook 12 weekmenu's voor de verschillende fases in het eiwitdieet, 86 recepten en informatie om op gewicht te blijven.

Op deze manier is het eiwitdieet nog gemakkelijker te volgen!

Van de opbrengst van elk boek wordt € 1,- afgestaan aan Van Kunst Voor Kids, een non-profit organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen.

€ 18,95

Boek `Voor Jou Van Mij`

per stuk, gedichtenboek

Nieuw is de gedichtenbundel met foto’s van José van Amstel-Reurekas.
Een heel speciaal boek om cadeau te geven tijdens de komende feestdagen, voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid.
Maar natuurlijk ook als cadeautje voor jezelf: speciaal Voor Jou Van Mij.

‘Voor Jou Van Mij’ is een gedichtenbundel met gedichten over gevoelens en herinneringen, over natuur en overpeinzingen, over gebeurtenissen en voorvallen. Soms ernstig en bedachtzaam, dan weer grappig en luchtig en heel vaak een bron van herkenning.
De foto’s zijn eveneens door José gemaakt en maken van deze gedichtenbundel niet alleen een mooi leesboek, maar ook een prachtig kijkboek.
Een boek om te geven, te krijgen en te bewaren en om het veelvuldig opnieuw te lezen!
De gedichtenbundel ‘Voor Jou Van Mij’ is full-colour, genaaid gebonden en luxe uitgevoerd, compleet met stofomslag en leeslintje.

Van elk verkocht boek gaat € 1,00 naar de stichting Van Kunst Voor Kids, een non-profit organisatie die zich inzet voor zieke en kansarme kinderen, www.vankunstvoorkids.nl

 

€ 18,95

Boek Slank en op Gewicht

per boek

Slank en op Gewicht is een lifestyle boek vol met heerlijke recepten, handige tips en praktische overzichtslijstjes. Het boek geeft ook inzicht in problemen rondom (teveel) eten, overgewicht en afvallen.

€ 14,95