sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Verzending en levertijden

Levering particulieren

- Bezorgen bij uw thuis- of werkadres.
- Afhalen via ´Pakje gemak' u bepaalt zelf een afhaallocatie bij u in de buurt. (alleen in Nederland)

Levering van bestelde producten bij SanaSlank Nederland geschiedt nadat SanaSlank Nederland een bevestiging van betaling ontvangen heeft. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst zullen dezelfde dag worden verwerkt. Bestellingen die na 15.00 uur worden geplaatst worden de eerst volgende werkdag verwerkt. U bent verplicht de gekochte producten af te nemen op het moment waarop deze u ter beschikking worden gesteld.

Levering thuis- of werkadres

Op het moment van de levering, doch in ieder geval drie dagen na ontvangst van de producten, dient u de producten te (doen) onderzoeken. Daarbij behoort u te onderzoeken of kwaliteit en kwantiteit van het geleverde in overeenstemmen is met hetgeen u hebt besteld op de webshop. De administratie van SanaSlank Nederland geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door u gedane bestellingen. U erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Indien de kwaliteit niet overeenkomt met hetgeen dat besteld is dient u direct contact op te nemen met SanaSlank Nederland via info@sanaslank.nl.

Indien u, om welke reden dan ook, de gekochte producten niet in ontvangst kunt nemen, zal er bij uw thuisadres een bericht worden achtergelaten met nadere informatie waarop staat op welke wijze u de producten alsnog kunt ontvangen. Indien u de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de levering, zullen de voor de levering bestemde producten worden opgeslagen voor uw eigen risico en rekening. Eventuele (extra) verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.

Levering ´Pakje gemak ´

Zelf afhalen is een extra service van uw webwinkel. Kiest u voor optie pakjegemak dan zijn de verzendkosten €5,00 i.p.v. €7.50. U kunt zelf aangeven waar u uw bestelling wilt afhalen U kunt kiezen voor uw thuisadres of u kunt uw pakket direct laten bezorgen bij een van de meer dan 2.000 PostNL Postkantoren in Nederland. Bijvoorbeeld bij de supermarkt of de tabakszaak op de hoek, op een dag en een tijd dat het u uitkomt. Uw bestelling ophalen is op die manier makkelijk te combineren met uw dagelijkse boodschappen en u profiteert van de ruime openingstijden. Het zal niet meer voorkomen dat u bij thuiskomst een niet-thuis-bericht aantreft. U heeft vanaf de dag van bezorging 3 weken de tijd om het pakket zelf op te halen.

Locatiekiezer van 'Pakje gemak' voor dichtstbijzijnde afhaallocatie

Met de Locatiekiezer kiest u zelf het meest geschikte afleverpunt. Het enige dat u hoeft te doen is uw postcode in te voeren. De Locatiekiezer geeft vervolgens aan welk afhaallocatie het dichtstbij is. Ideaal!

Leveringstermijn

Bij SanaSlank Nederland geldt wanneer u voor 15:00 besteld, morgen in huis!  U kunt nu de SanaSlank producten de volgende dag geleverd krijgen of afhalen*.
Let op! Voor het verzenden van de door u bestelde producten, geldt een officiële leveringstermijn van 1 tot 5 werkdagen. Mocht uw bestelling na 5 werkdagen niet ontvangen zijn, dan kunt u contact opnemen met SanaSlank Nederland door een e-mail te sturen naar Sanaslank Nederland (info@sanaslank.nl) of te bellen naar 0229-304200. Om u goed van dienst te kunnen zijn dient u uw ordernummer en de datum van bestellen aan ons door te geven.

* 98% van de gevallen wordt de bestelling binnen 1 dag geleverd, mits u voor 15:00 heeft besteld. De producten worden niet geleverd op zondagen, feestdagen, extra sluitingsdagen bij SanaSlank Nederland en uitzonderingen die er zijn bij onze bezorgdienst. SanaSlank NL. is niet verantwoordelijk voor vertraging van welke aard dan ook.

Verzendkosten

De verzendkosten voor particuliere bestellingen verschillen per land. In Nederland zijn, bij een bestelling met een minimale orderwaarde van € 50,-, de verzendkosten gratis. De verzendkosten per land zijn:

- Nederland: € 7,50 tot orderwaarde van € 50,-; daarboven gratis
Kiest u voor optie pakjegemak dan zijn de verzendkosten in Nederland €5,-
- België € 9,- tot orderwaarde van € 75,-; daarboven gratis
- Duitsland/Luxemburg: € 15,- tot een orderwaarde van €150,-; daarboven gratis
- Verenigd koninkrijk/Denemarken/Zweden: € 17,- tot een orderwaarde van 170,-; daarboven gratis
- Overige landen: €25,- tot een orderwaarde van € 250,-; daarboven gratis