sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Dieetcoach worden?

Wil jij mensen helpen in hun strijd tegen overgewicht?
Met de gratis opleiding tot dieetcoach bij SanaSlank leer je alles over gezonde en eiwitrijke en koolhydraatarme voeding. Mail direct voor meer informatie naar info@sanaslank.nl.

Overgewicht is al jaren een groeiend probleem dat steeds meer mensen treft. Als dieetcoach kun jij mensen helpen om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Meld je daarom vandaag nog aan bij SanaSlank! Via onderstaand formulier en ontvang een gratis informatiepakket.
 
Eigen ondernemer
Je gaat in jouw eigen bedrijf werken met een eiwitconcept dat zorgt voor extra omzet en voor minder kilo's bij je klanten.
 
Verschillende concepten
Naast SanaSlank, bieden we verschillende concepten aan om mee te werken. Maak een keuze uit een concept dat het beste bij jou past.
 
Opleiding
De eerste startopleiding vindt plaats bij jou op locatie, daarnaast organiseren wij nog verschillende opleidingen op ons hoofdkantoor in Hoorn. Deze zijn gratis te volgen.
 
Voor iedereen
De opleiding tot dieetcoach is geschikt voor iedereen! Of je nu een schoonheidssalon, nagelstudio of kapsalon hebt, maar ook als je nog geen bedrijf hebt, kan je met jouw nieuwe kennis een eigen praktijk opstarten.
 
Start nu met deze uitdagende opleiding!
 
Speciaal voor sportscholen en fitnesscentra is er SanaSlankSport. Het concept van SanaSlank speciaal voor de sportschool. Wil je met jouw fitnessclub ook een verkoop en begeleidingspunt worden? Neem dan contact op via info@sanaslanksport.nl.
 
Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op via: info@sanaslank.nl, 0229-304200 of gebruik onderstaand formulier.
 
 
Bedrijfsnaam*
Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Provincie*
Telefoon
E-mail*
Sportschool? nee
ja
Vraag/opmerking