Zalmpannenkoekjes met rode biet
Het voorjaar is begonnen. Daarom deze maand een heerlijk voorjaarsrecept, doet het ook super bij de Paasbrunch.
Ingrediënten: 2 zakjes pannenkoek met zalmsmaak (eiwitproduct), 50 gram gerookte zalm snippers, 4 eetlepels zure room, 4 rode bieten, gekookt en in blokjes, 2 eetlepels olijfolie, verse dille, verse bieslook, versgemalen peper, zeezout.
Bereiding: neem per zakje pannenkoek 80 ml koud water in de shaker en voeg de inhoud van het zakje pannenkoek met zalm toe. Schud goed en laat even rusten. Verhit de olijfolie in een pan en maak per zakje pannenkoek 3 of 4 kleine hoopjes beslag in de pan. Bak de pannenkoekjes aan beide kanten bruin.
Meng ondertussen de blokjes rode biet met de helft van de zure room en breng op smaak met verse dille, bieslook, versgemalen peper en zeezout.
Bestrijk de zalmpannenkoekjes met de rest van de zure room. Verdeel de zalmsnippers er overheen en leg de bietjes ernaast.
Bestel de pannenkoek met zalmsmaak in de webshop. Klik!