Dit recept is voor 1 persoon.
Ingrediënten
1 zakje pasta fusilli (eiwitproduct)
150 gram witte asperges
¼ ui
5 blaadjes verse basilicum
3 zongedroogde tomaatjes
1 el olijfolie
2 el oude 30+ kaas geraspt
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding:
Kook de fusilli. Schil de asperges en snijd deze in stukjes van ongeveer 5 cm. Kook deze in ongeveer 10 minuten beetgaar, afhankelijk van de dikte. Snipper de ui en snijd de basilicum fijn. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui glazig. Voeg de gekookte asperges toe en bak mee tot ze een beetje bruin zijn. Voeg de gekookte fusilli en de zongedroogde tomaatjes toe aan het mengsel en breng op smaak met de basilicum, peper en zout. Bestrooi het geheel met de kaas.
Tip: In plaats van kaas kun je ook een eetlepel pijnboompitten toevoegen.
Eetsmakelijk!
Voedingswaarden:
17,5 gram koolhydraten, 38 gram eiwitten 15,7 gram vet, 364 kcal