sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Wie zijn wij

Het SanaHealthProducts Team

Bij SanaHealthProducts werken we met een ontzettend leuk team. Hier stelt iedereen zich aan je voor.

 

José Reurekas

José Reurekas is een echt familiemens en tevens directeur en oprichter SanaSlank Nederland. Ze leest graag en veel over eten, psychologie, gezondheid en is dol op taal en literatuur. Daarnaast houdt ze erg van puur koken en eten met vrienden en familie.

 

Alexandra Leuring

Alexandra is afgestudeerd aan de HvA als voedingsdeskundige. Ze werkt sinds 2008 jaar voor SanaSlank Nederland en houdt naast haar baan als accountmanager ook SanaSlank consulten in Hoorn. In haar vrije tijd gaat ze graag lekker uit eten en op stap met vriendinnen. Daarnaast probeert ze door de week zo gezond mogelijk te eten, om in het weekend nergens om te hoeven denken.

 

Angela van Amstel

Angela houdt zich bij SanaHealthProducts voornamelijk bezig met online activiteiten waaronder de diverse websites van SanaHealthProducts. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar kinderen, familie en vrienden, uiteten, wandelen of varen door de natuur.

 

 

Pascalle Driessen

Pascalle werkst sinds begin 2018 bij SanaHealthProducts als accountmanager in de buitendienst.  Een aantal jaren geleden is ze ook al werkzaam geweest voor Sanaslank. Hierdoor kent ze het dieet en bedrijf.  Bijna 4 jaar geleden besloot ze om met haar gezin een nieuwe uitdaging aan te gaan in Curacao. Maar nu weer terug en rijdt ze heel Nederland door.

 

Harm Verbiest

Streng Gematigd Opbouwen In balans