sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Tip! Bestel ons boek Afslanken met het eiwitdieet!

Nieuws > SanaSlank recepten

vrijdag 30 maart 2018

Het boek Afslanken met het eiwitdieet is alweer de vijfde druk van het populaire boek van Jose Reurekas. Het boek bevat naast een uitgebreide beschrijving van het eiwitdieet, ook 12 weekmenu's voor de verschillende fases in het eiwitdieet en informatie om op gewicht te blijven.

Bovendien bevat het boek maar liefst 86 heerlijke recepten! Varierend van recepten met koolhydraatarme en eiwitrijke producten, recepten met vlees, vis of vegetarisch, salade en rauwkost recepten en een apart hoofdstuk met hapjes en taarten.

 

Op deze manier is het eiwitdieet nog gemakkelijker te volgen!

 

Sneak preview uit het boek:

Kruidige gebakken rijst (nasi)


Benodigdheden: 1 zakje rijst (eiwitproduct), ½ rode paprika, 50 gram witte kool, 1 kleine prei, 1 kleine teen knoflook, 1 eetlepel olijfolie, 1 ei, 1 theelepel zoute sojasaus (kikoman), ½ theelepel sambal, 1 theelepel kerriepoeder, versgemalen peper, zeezout.

 

Bereiding: Snijd de paprika, witte kool en prei in kleine stukjes. Pers de knoflook uit. Wok alles in 1 eetlepel olijfolie beetgaar. Kook ondertussen de rijst in tien minuten gaar en laat goed uitlekken. Voeg de rijst toe aan het groente mengsel en roer het ei er doorheen. Door het roeren stolt het ei snel. Maak op smaak met de zoute sojasaus, sambal, kerriepoeder, versgemalen peper en zeezout.

 

Het boek kost slechts € 18,95 en is te bestellen in de webshop. Klik hier.

 

Van de opbrengst van elk boek wordt € 1,- afgestaan aan Van Kunst Voor Kids, een non-profit organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen.


Lees meer over