sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Lekkere beleg tips

Nieuws > SanaSlank recepten

vrijdag 1 september 2017

Deze maand is het koolhydraatarme en eiwitrijke lijnzaadbrood in de aanbieding. Dit brood is perfect als je na de zomervakantie weer even pas op de plaats wilt en moet maken. Weet dat je echt niet de enige bent die met extra kilo’s is thuisgekomen van vakantie!

Beleg ons heerlijke lijnzaadbrood met een van de volgende beleg variaties.

Gerookte kip met avocado
Voor 1 persoon: besmeer het lijnzaadbrood met een theelepel magere kwark. Beleg met 25 gram gerookte kipfilet en 2 dunne plakjes avocado. Breng op smaak met knoflookpoeder, paprikapoeder, versgemalen peper en zeezout.

Gerookte zalm
Voor 1 persoon: besmeer het lijnzaadbrood met 1 theelepel kruidenroomkaas light. Beleg met reepjes ijsbergsla en 25 gram gerookte zalm. Breng op smaak met versgemalen peper.

Tonijnsalade
Voor 1 persoon: besmeer het lijnzaadbrood met 1 theelepel magere kwark. Beleg met 25 gram tonijn uit blik (op water), reepjes komkommer, reepjes paprika en stukjes zongedroogde tomaat. Breng op smaak met versgemalen peper.

Caprese
Voor 1 persoon: besmeer het lijnzaadbrood met een dun laagje groene pesto. Beleg met 20 gram mozzarella light en plakken verse tomaat. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout.Lees meer over