sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Supplement uitgelicht: Vitamine B6, B12 en Foliumzuur

Nieuws > Nieuws/tips: Gezonde voeding

donderdag 8 juni 2017

Supplement uitgelicht: regelmatig geven we meer achtergrondinformatie over een SanaVitamins supplement. Vandaag: het combinatie supplement vitamine B6, B12 en foliumzuur.

 

Dit supplement werkt positief voor de vorming rode bloedcellen, kan bijdragen aan het verbeteren van vermoeidheid en ondersteunt de werking van het zenuwstelsel.

 

Het supplement vitamine B6, B12 en Foliumzuur bevat een mooie combinatie van drie vitaminen die perfect samenwerken. Dit supplement heeft een positief effect op de energie, de werking van het zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen. Kan daarnaast een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand en de weerbaarheid tegen stress.

 

Functies

Vitamine B6

Functie: Vrijmaken van energie uit de voeding. Belangrijk bij de werking van een aantal hormonen, voor de aanmaak van bloed, voor groei, voor een goede werking van het zenuwstelsel en een goede werking van het afweersysteem.

Gevolgen tekort: Bij een langdurig tekort vermindert de weerstand en kunnen er zenuwaandoeningen of bloedarmoede ontstaan.

 

Vitamine B12

Functie: Vrijmaken van energie uit de voeding. Belangrijk voor een goede werking van het zenuwstelsel en voor de aanmaak van rode bloedcellen.

Gevolgen tekort: kan leiden tot bloedarmoede, tinteling in de vingers, geheugenverlies, coördinatiestoornissen en spierzwakte in de benen.

 

Foliumzuur (vitamine B11)

Functie: Vrijmaken van energie uit de voeding. Belangrijk voor de groei en voor het aanmaken van rode en witte bloedcellen. Daarnaast is deze vitamine erg belangrijk voor zwangere vrouwen, voor het ongeboren kind. Het voorkomt een open ruggetje of een hazenlip. 

Gevolgen tekort: kan leiden tot bloedarmoede, vermoeidheid, darmstoornissen en geboorteafwijkingen.

 

Gebruik: Eén capsule per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd.

 

Bestel het supplement B6, B12 en foliumzuur in de webshop. Klik hier.


Lees meer over