sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Supplement uitgelicht: Omega 3 vetzuren

Nieuws > Nieuws/tips: Gezonde voeding

woensdag 1 juni 2016

Supplement uitgelicht: regelmatig geven we meer achtergrondinformatie over een SanaVitamins supplement. Vandaag omega 3.

 

Het supplement met omega 3 vetzuren is goed voor het hart en goed voor het cholesterolgehalte.

 

Bij veel mensen is de inname van omegavetzuren te laag doordat er onder andere niet voldoende vis wordt gegeten. Omega vetzuren zijn erg belangrijk voor de gezondheid en daarbij biedt het supplement omega 3 van SanaVitamins uitkomst.

 

Omega 3 vetzuren zijn een groep van een aantal verschillende vetzuren. de bekendste zijn alpha-linoleenzuur, EPA en DHA. Deze vetzuren komen alleen voor in (vette) vis.

Omega 3 vetzuren zijn positief voor de gezondheid omdat ze het risico op hart- en vaatziekten kunnen verkleinen. Ze zijn belangrijk voor een goede werking van de hersenen.

 

Het supplement omega 3 bevat daarnaast vitamine E wat een grote antioxidant werking heeft en op die manier de lichaamscellen beschermt tegen schadelijke stoffen.

 

Omega 3-6

SanaVitamins heeft naast een omega 3 supplement ook een omega 3-6 supplement in het assortiment. Dit supplement wordt aangeraden voor vrouwen die kampen met pre-menstruele klachten of bij het volgen van een zeer streng dieet. Omega 6 vetzuren zijn ook een groep van verschillende vetzuren waarvan linolzuur en GLA de bekendste zijn. Linolzuur komt voor in plantaardige oliën, margarine, noten en zaden. GLA komt voor in speciale oliën zoals teunisbloemolie. GLA vetzuren werken positief bij menstruatie klachten.

Bestel het SanaVitamins supplement omega 3 of omega 3-6 in de webshop. Klik hier.


Lees meer over