sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Supplement uitgelicht: Multivitaminen en mineralen formule

Nieuws > Nieuws/tips: Gezonde voeding

woensdag 22 juni 2016

Supplement uitgelicht: regelmatig geven we meer achtergrondinformatie over een SanaVitamins supplement. Vandaag Multivitaminen en Mineralen. 

Het supplement Multivitaminen en mineralen van SanaVitamins is een complete, hooggedoseerde, formule met de nadruk op B-vitaminen, welke voor meer energie zorgen en het immuunsysteem positief beïnvloeden. Heeft daarnaast een positieve invloed op de hormoonactiviteit, ondersteunt de werking van het zenuwstelsel, is positief voor de spieren en ondersteunt het behoud van sterke botten en tanden. Je slikt dit supplement ter algemene ondersteuning van je gezondheid. Het supplement bevat tevens een reeks complete vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de dagelijkse voeding.

Dit supplement bevat: Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B8, Vitamine B11 (foliumzuur), Vitamine B12

 

Overige vitaminen en mineralen: Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E, Vitamine K, IJzer, Koper, Jodium, Seleen, Mangaan, Molybdeen, Magnesium, Chroom, Zink

 

Gebruik: 1 capsule per dag tijdens de maaltijd innemen met ruim water.

 

Megavitaminen en mineralen formule

Naast het Multivitaminen supplement heeft SanaVitamins een Megavitaminen en Mineralen formule. Dit supplement is hoger gedoseerd en daarmee bij uitstek geschikt voor periodes van wat minder energie en weerstand. Kan daarnaast worden gebruikt tijdens het SanaSlank eiwitdieet. De megavitaminen en mineralen formule bevat geen vitamine K en is daarmee ook geschikt voor mensen die bloedverdunners gebruiken. 

 

Bestel het SanaVitamins supplement Multivitaminen en mineralen of Megavitaminen en mineralen in de webshop. Klik hier


Lees meer over