sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Wist je dat je gewicht niet altijd alles zegt?

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

donderdag 27 september 2018

Als je aan het afvallen bent ben je natuurlijk enorm gericht op de weegschaal. Logisch want je begint met een dieet of het veranderen van je eetpatroon omdat je ontevreden bent over je gewicht. Zo lang je gewicht daalt gaat het goed, je bent onwijs gemotiveerd en gaat er vol voor.

Maar soms blijft je totaal gewicht stabiel, je valt eventjes niets af. Althans, zo lijkt het, want op jouw eigen 'huis-tuin-en-keuken' weegschaal zie je niet hoe het met je vetmassa en vochtgehalte gesteld is. Je ziet alleen dat je stilstaat. En dan is het heel lastig om gemotiveerd te blijven. 

Ga daarom altijd voor wegen en begeleiding naar een dieetcoach. Die weegt je op een speciale weegschaal waardoor je veel meer weet dan alleen je totaal gewicht. Vaak ben je namelijk wel afgevallen in je vetmassa maar omdat je wat vocht vasthoudt is je totaal gewicht nog hetzelfde. Jouw eigen dieetcoach ziet dat en kan dit aan je uitleggen. Bovendien kan zij je motiveren en stimuleren, ook als het echt even wat minder gaat.

 

Klik hier voor een dieetcoach bij jou in de buurt!

 

Photo by i yunmai on Unsplash


Lees meer over