sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Vier je vrijheid! Maar natuurlijk wel op een slanke manier

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

zaterdag 5 mei 2018

Vandaag, 5 mei, staan we met elkaar stil bij onze vrijheid. In veel landen is dit helemaal niet vanzelfsprekend en ook in Nederland was dit niet altijd het geval. Op deze dag vieren we ieder jaar dat we in vrijheid leven. Een belangrijke traditie. 
Deze dag staat veelal in het teken van festivals en gezelligheid. Vrijheid betekent echter ook dat je zelf kunt kiezen wat je eet en drinkt. Ook op gezellige dagen zoals 5 mei. 

Ga jij naar een festival of iets anders leuks doen? Doe dan je voordeel met deze tips:
-Het belangrijkste: Neem een goede en stevige maaltijd voordat je op pad gaat. Je bent zo minder gevoelig voor alle lekkere luchtjes en het zien van lekkernijen. 
-Doe in je tas een flesje met water en een SanaSlank product. Zo ben je gewapend tegen de ergste trek. 
-Alcohol is een beruchte dikmaker, wil je toch iets drinken? Kies dan voor droge wijn of een light biertje. Nog beter: neem een alcoholvrij drankje. Dit scheelt per glas al zo’n 81 kcal. 
-Wees matig met snacks en drankjes, bedenk goed of het de zonde waard is om daarna een aantal dagen stil te staan met afslanken.

Maak de dag extra feestelijk door te kiezen voor de oranje producten van SanaSlank zoals de chips, een koude drank of smoothie perzik-passievrucht. 

Fijne dag!

 

 

 


Lees meer over