sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Van de paaseitjes afblijven? Dit jaar lukt het je!

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

zaterdag 3 maart 2018

Januari was nog amper begonnen of de eerste paaseitjes lagen alweer in de schappen. Is het je gelukt om er van af te blijven? En lukt dat je nog steeds?

Zodra het voorjaar dichterbij komt zijn de verleidingen overal. Bij werkelijk iedere winkel liggen allerlei paaslekkernijen. Grote kans dat je al een keer toegegeven hebt. Is het gelukt om de draad daarna weer op te pakken? Of ben je in de 'laat maar, ik heb het nu toch al verpest' modus belandt?

Herkenbaar?

Helaas zijn paaseitjes en andere paaschocolade niet echt gunstig voor je gewicht. En als je een paaseitje neemt is de verleiding groot om er nog een (of twee of drie of vier... ) te nemen. Als je even niet oplet heb je zomaar een handvol eitjes opgegeten en qua calorieen een warme maaltijd achter je kiezen. Zonde toch?!

Hoe zou het voelen als je dit voorjaar eens niet toegeeft en start met gezonder eten? Grote kans dat je je dan veel fitter voelt, je zit lekkerder in je vel en je bent mega trots op jezelf. 

Dus ga aan de slag! Maak hierbij de afspraak met jezelf: vanaf nu ga ik gezond eten, lekker naar buiten en me fit en happy voelen.

 

Want ook jij kan dit!

 

En wil je toch een keer iets met chocolade? Kies dan voor een koolhydraatarme reep van SanaSlank. Bijvoorbeeld onze reep chocolade puur crisp of praline. Deze repen kun je ook heel goed smelten, met behulp van een siliconenvormpje van eitjes kun je zelf paaseieren maken.

 

Wil je graag extra hulp of advies om af te slanken? Dan ben je van harte welkom bij een van onze dieetcoaches. Klik hier voor een dieetcoach bij jou in de buurt.

 

Photo by Tim Gouw on Unsplash


Lees meer over