sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Supplement uitgelicht: Vochtbalans

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

woensdag 10 augustus 2016

Houd je vocht vast met warm weer? Probeer dan eens het supplement vochtbalans van SanaVitamins!

 

Supplement uitgelicht: regelmatig geven we meer achtergrondinformatie over een SanaVitamins supplement. Vandaag vochtbalans.

 

Het supplement vochtbalans heeft een reinigend effect op de lever en nieren en stimuleert de ontgifting.

 

Dagelijks worden er grote hoeveelheden afvalstoffen geproduceerd in het lichaam. Als deze niet goed worden afgevoerd kan dit leiden tot vochtophopingen. Het SanaVitamins supplement Vochtbalans helpt om deze afvalstoffen beter af te voeren en vocht vasthouden te verminderen. Ideaal als je op vakantie altijd last hebt van opgezwollen handen en voeten. 

 

Functie

Het supplement Vochtbalans bestaat uit een combinatie van koemis koetjing en curcuma. Koemis koetjing herstelt de normale vochtbalans. Curcuma stimuleert de ontgifting van lever en nieren. Curcuma kan ook helpen bij gasvorming in de darmen. Het supplement vochtbalans bevordert de afvalstoffen verwijdering. Als je erg snel last hebt van vocht zodra het warm wordt kan het supplement ondersteuning bieden bij het afvoeren ervan. Het is wel belangrijk om daarnaast ook veel water te drinken en regelmatig te bewegen. Bewegen stimuleert de doorbloeding waardoor vocht makkelijker los komt.

 

Gebruik: 3 maal daags 1-2 capsules tijdens de maaltijd innemen met ruim water.

 

Bestel het supplement Vochtbalans in de webshop. Klik hier.


Lees meer over