sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Supplement uitgelicht: Detoxkuren

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

zaterdag 17 september 2016

Supplement uitgelicht: regelmatig geven we meer achtergrondinformatie over een SanaVitamins supplement. Vandaag: Detoxkuur!

 

De zomervakantie is weer voorbij, jammer! Maar het is toch echt weer tijd om weer in het gareel te komen. Heb jij tijdens de vakantie ook lekker genoten van alle hapjes, drankjes, etentjes en andere lekkernijen? Dan is het slim om te detoxen!

 

Door een eetpatroon met veel suiker, verzadigde vetten en giftige stoffen zoals alcohol zit het lichaam vol met giftige stoffen. Met name de darmen en de lever worden hierdoor zwaar belast. Wanneer er teveel gifstoffen in het lichaam worden opgeslagen kan dit leiden tot een verminderde darmwerking, een verslechterde stofwisseling, hoofdpijn, een beslagen tong, een verstopte neus of overmatige lichaamsgeur.

Om gifstoffen kwijt te raken en de werking van de darmen, nieren en lever te stimuleren kan een detoxkuur uitkomst bieden.

 

Functie

De SanaVitamins detoxkuur wordt gevolgd om het lichaam op een krachtige manier te reinigen, ontgiften of ontslakken en het daarmee te ontdoen van de in het lichaam opgehoopte gifstoffen. Voor optimaal effect volg je de SanaVitamins Detoxkuur minimaal zes dagen. De kuur bestaat uit een combinatie van SanaVitamins Lever Support of Detox & Clean en de SanaVitamins Darm Support.

 

De combinatie Lever Support en Darm Support ondersteunt de reiniging van de lever en darmen. De combinatie met Detox & Clean en Darm Support heeft een breder werkveld en ondersteunt naast lever en darmen ook de reiniging van de blaas en nieren.

 

Tijdens de detoxkuur volg je een gezond eetpatroon met veel groente en fruit. Gebruik hiervoor de bijbehorende richtlijnen in het informatieboekje van de detoxkuren. Als onderhoud kan de kuur twee keer per jaar gevolgd worden. Wanneer de detoxkuur voor de eerste keer gevolgd wordt raden wij aan om de kuur na drie maanden te herhalen.

 

De SanaVitamins detoxkuur is verkrijgbaar in twee sets:

-Lever Support (capsules) in combinatie met Darm Support (capsules)

-Detox & Clean (drank) in combinatie met Darm Support (capsules)

 

Gebruik

Lever Support: 2 capsules per dag tijdens een maaltijd innemen met ruim water.

Detox & Clean: 10-30 ml per dag oplossen in water

Darm Support: 2 tot 6 capsules per dag innemen met ruim water. Bij voorkeur tijdens de maaltijd en verdelen over de dag.

 

Probiotica

Na afloop van de detoxkuur is het raadzaam om het SanaVitamins supplement Probiotica te gebruiken om de darmflora te optimaliseren.

 

Klik hier om de detoxenkuren van SanaVitamins direct te bestellen!


Lees meer over