sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwit - ketoNewINShape

Milia en Erwin spectaculair afgeslankt met SanaSlank producten

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

donderdag 7 februari 2019

Leefstijlcoach

Milia en Erwin, twee klanten van SanaSlank, zijn echt spectaculair afgeslankt met de koolhydraatarme en eiwitrijke producten van SanaSlank Benelux. Deze producten uit het bekende KETOdieet, ook wel eiwitdieet genoemd, zijn heerlijk, gemakkelijk en helpen bij het afslanken en om op gewicht te blijven. Daarnaast zijn deze producten heel geschikt voor mensen met Diabetes2, ouderen en sporters. Om op gewicht te blijven hebben Milia en Erwin, samen met leefstijlcoach en voedingsdeskundige Alexandra van SanaSlank Benelux, hun leefstijl veranderd.

Ze houden het vol!

Dit is er veranderd. Ze eten inmiddels regelmatiger en wat ze eten bevat minder koolhydraten, meer verse groenten, verse kruiden en verse vis, ze bewegen meer, ze drinken water en minder alcohol. Dat lukt natuurlijk altijd wel prima thuis, maar doordat ze zo blij zijn met het resultaat en hun verbeterde gezondheid lukt het ze ook om het vol te houden tijdens uitjes, etentjes en feestjes.

Nog steeds eten ze dagelijks een of twee producten uit het grote assortiment van SanaSlank, gewoon omdat het lekker en gemakkelijk is, maar ook omdat deze producten weinig koolhydraten bevatten, plus veel eiwitten die nodig zijn voor een goede spieropbouw.

Wat Milia en Erwin kunnen kun jij ook!

Of je nu tientallen kilo´s, zoals Milia en Erwin, wilt afslanken of maar een paar kilo. Met de producten van SanaSlank gaat het je vast lukken! Bewezen is dat begeleiding van een leefstijlcoach het beste resultaat geeft om af te slanken en je daarmee je leefstijl echt drastisch kunt veranderen!

 

Meer weten? www.sanaslank.nl/leefstijlcoach

Meer weten over het KETOdieet of EIWITdieet klik HIER

 


Lees meer over