sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Kom jij ook altijd aan tijdens de zomervakantie?

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

vrijdag 27 juli 2018

Vakantiekilo’s, bijna de helft van de Nederlanders komt met extra gewicht thuis. Op de buik, billen en heupen wel te verstaan. Dit blijkt uit een onderzoek van Zoover.

 

Van alle Nederlanders komt ongeveer 47% zwaarder thuis. Een derde daarvan komt 2 a 3 kilo aan. Van de Nederlanders die niet aankomen zegt 14% hier niks speciaals voor te doen. 15% van de mensen houdt zich niet bezig met het gewicht en heeft geen idee of ze aankomen of juist niet.

 

Die extra kilo nemen we op de koop toe. Want voor velen hoort lekker eten er gewoon bij op vakantie. Lekker de boel de boel laten en even nergens over nadenken. 

De Griekse en Italiaanse keuken zijn het meest favoriet. Maar ook de Turkse lekkernijen doen het goed. Ondanks dat we de buitenlandse specialiteiten wel weten te waarderen gaan er bij velen toch ook Nederlandse voedingsmiddelen mee. Hagelslag, kaas, pindakaas en koffie zijn in veel koffers te vinden.

 

Wil jij dit jaar voorkomen dat je met extra gewicht thuiskomt? Doe dan je voordeel met onze tips, klik hier. Want het hoeft echt niet! Bovendien maak je het jezelf veel makkelijker door ook op vakantie je vaste, gezonde, ritme vast te houden. Echt waar!

 

Ben jij al op vakantie geweest en helaas toch wat zwaarder geworden? Kom dan snel langs bij een dieetcoach bij jou in de buurt en pak die kilo’s aan! Klik hier.

 

 

Photo by Armedian _ on Unsplash


Lees meer over