sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Heb jij een schoonheidssalon? Lees dan snel verder om te zien hoe je meer omzet kunt krijgen!

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

donderdag 12 april 2018

Beauty en gezond slank

Als schoonheidsspecialist zorg je ervoor dat jouw klanten  een mooie en gezonde huid krijgen en behouden. Je weet dat een gezonde leefstijl daarbij van groot belang is. Denk daarbij aan gezond eten en bewegen, maar ook een gezond gewicht.

 

Extra omzet

In jouw praktijk kom je vast regelmatig klanten tegen die overgewicht hebben en moeite hebben met gewicht verliezen. Met SanaSlank bieden wij je de mogelijkheid om deze klanten en daarbij ook een nieuwe doelgroep, te gaan begeleiden bij het afslanken. Dit geeft  je een leuke extra omzet.

 

Effectieve methode

SanaSlank heeft een bewezen effectieve methode ontwikkeld waarbij het aanleren van een gezonde leefstijl voorop staat. Deze SanaSlank methode wordt al 15 jaar in Nederland zeer succesvol gebruikt en is al vele malen gekopieerd. SanaSlank is goed en serieus uitgedacht en beslist geen crashdieet!

 

Nieuwe leefstijl

Om een gezond gewicht te bereiken worden tijdelijk hulpmiddelen gebruikt: eiwitrijke en koolhydraatarme producten, met daarnaast flink veel verse groenten. Op deze manier verdwijnen de kilo’s. Samen met jouw motiverende begeleiding bereikt men het streefgewicht en leert men een nieuwe leefstijl aan, waardoor men op gewicht kan blijven.

 

Gratis opleiding dieetcoach

SanaSlank heeft een uitgebreid netwerk met verkoop en begeleidingspunten in Nederland en België. Ook jij kunt verkooppunt worden. Wanneer je gaat werken met SanaSlank krijg je een gratis opleiding tot dieetcoach en je krijgt ondersteuning van onze relatiemedewerkster, want wij helpen je graag.

 

Waarom kiezen voor SanaSlank

Je kiest voor SanaSlank omdat we een mooi professioneel product hebben en omdat we klantgericht, enthousiast, jong en vernieuwend zijn en doen wat we zeggen. SanaSlank kent geen verplichte startorder en we werken ook met klantcodes. Naast verkoop in jouw praktijk kun je via je eigen website onze producten gaan verkopen.

 

Veel extra’s

We maken voor jou en jouw klanten oa: nieuwsbrieven, aanbiedingen, spaaracties, we bedenken leuke producten met extra kadootjes, een digital magazine, advertenties.

 

Vrijblijvend gesprek

Vraag gerust een vrijblijvend een gesprek aan met een van onze buitendienstmedewerksters, Pascalle of Alexandra komen graag naar je toe om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Bel naar 0229-304200 of mail naar info@sanaslank.nl

 

 

 

 


Lees meer over