sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Enorme trek in chocolade? Dan kom je misschien wel iets tekort!

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

vrijdag 9 februari 2018

Ineens enorme trek in chocolade? Of in brood en pasta? Grote kans dat je een tekort hebt aan bepaalde vitaminen/mineralen. En in plaats van kiezen voor een ongezonde caloriebom kun je deze stoffen ook halen uit gezondere en slankere producten of uit een van onze supplementen. Kijk maar naar onderstaand lijstje:

 

Chocolade

Waarschijnlijk een tekort aan magnesium. In plaats van chocolade kun je ook kiezen voor groente, fruit, noten, zaden en dadels. Of neem een supplement met magnesium! Klik hier.

 

Koek en snoep

Waarschijnlijk heb je een tekort aan chroom. Dit kun je halen uit broccoli en kip of uit ons fijne supplement met chroom. Klik hier.

Het kan ook zijn dat je al heel lang zeer koolhydraatarm eet, je lichaam vraagt dan soms om meer koolhydraten. Je kunt dan ook kiezen voor een stuk fruit! (En nee, dan doe je niet direct je afslankproces teniet. En als je kiest voor roodfruit of citrusfruit blijf je meestal zelfs nog in ketose.)

 

Brood en pasta

Het klinkt heel gek maar als je opeens enorme behoefte hebt aan brood en pasta helpt het om eiwitrijke voeding te eten. Denk aan kip, vis, noten en zuivel.

 

Vette snacks

Een enorme behoefte aan vette snacks kan betekenen dat je een tekort hebt aan calcium. Dit mineraal zit veel in groene groenten en natuurlijk in zuivel!

Je kunt ook kiezen voor een supplement, wij hebben een mooie combinatie supplement met calcium, magnesium en zink. Klik hier.

 

Zoute snacks

Niet zozeer trek in zoet of vet maar vooral in zout? Kies dan voor vette vis, noten en zaden. Dit vult de mineralen silicium en chloride aan die je dan waarschijnlijk tekort komt. Ook kun je ter aanvulling kiezen voor een multi vitaminen en mineralen supplement. Klik hier.

 

Tip! Als je een gezond eetpatroon aanhoudt is het slim om dit aan te vullen met, in ieder geval, een multivitaminen en mineralen supplement. Zo weet je zeker dat je niks tekort komt! Wil je het echt helemaal goed doen? Slik er dan ook een vitamine C, vitamine D en omega 3 bij. Klik hier.

Meer informatie? Vraag het ons!


Lees meer over