sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Dry January, doe je ook mee?

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

vrijdag 5 januari 2018

Na een overvloedige decembermaand zijn de meesten van ons erg gemotiveerd om gezonder te gaan eten en leven. Je kunt meer groente en fruit gaan eten, snacks en koek laten staan en natuurlijk meer gaan bewegen. Maar denk ook eens aan alcohol. In het buitenland is het heel gebruikelijk om de hele maand januari geen alcohol te drinken. En sinds vorig jaar wordt dit ook in Nederland gedaan.

Waarom zou je ervoor kiezen om een maand lang geen alcohol te drinken? Wij zetten de voordelen op een rij!

 • Het is goed voor je gewicht.
  Alcoholische dranken leveren veel suikers en calorieën. Door dit te laten staan dan val je gemakkelijker af.
 • Je slaapt beter
  Met een slaapmutsje val je dan misschien sneller in slaap maar uiteindelijk slaap je rustiger en dus beter als je geen alcohol drinkt.
 • Je bespaart veel geld
  Want water, thee en koffie zijn stukken goedkoper dan wijn, bier of andere drankjes.
 • Je bent productiever
  Na een avondje flink doorzakken ben je ‘brak’ en dit zorgt er voor dat je niet echt meer optimaal gebruik maakt van je weekend. Zonder alcohol komt er meer uit je handen en kun je bovendien meer genieten van je gezin.
 • Je wordt gezonder
  Als je stopt met alcoholische dranken heeft dit direct een positief effect op je gezondheid. Minder last van maagzuur, betere leverwaarden, een lagere bloeddruk, minder kans op chronische aandoeningen zoals suikerziekte. Wil je er nog meer horen?
 • Het SanaSlank dieet geeft betere resultaten
  Als je bent begonnen met SanaSlank werken alcoholische dranken het afvallen flink tegen. Door hier volledig mee te stoppen heb je beter resultaat.

Conclusie: voor je hele lijf en leden is een maand alcoholvrij een fantastisch idee, dus doe je met ons mee? Feestjes en andere gezellige gelegenheden zijn geen excuus want er zijn voldoende alcoholvrije alternatieven te koop.


Lees meer over