sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Dieetcoach van de week: Felice Bachofner!

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

zondag 4 februari 2018

Dieetcoach van de week: Felice Bachofner van FB Behandelingen!

 

Felice zit in Huizen en werkt sinds de zomer van 2017 met SanaSlank. Ze vertelt graag over waarom ze voor SanaSlank heeft gekozen:

'In 1997 heb ik zelf een medisch dieet gevolgd. Niet om af te vallen, daar ging het niet om, mijn lijf moest worden opgeruimd. Wat er op dat moment in mijn lichaam gebeurde is niet te omschrijven. Ik kreeg bergen energie en mijn pijn was verdwenen. De angst dat ik mijn werk op moest gaan geven, maakte plaats voor mogelijkheden, ik werd veel sterker en kreeg weer kracht.

Als vrouw word je op een bepaald moment in je leven geconfronteerd met de overgang en de bijbehorende verandering in je figuur en gewicht. Ook in mijn praktijk hoor ik hier veel onvrede over. Dit heeft mij doen besluiten om hier iets mee te gaan doen. Ik wilde graag een gerenommeerd merk, een bedrijf waar ze weten waar ze het over hebben. Dit werd SanaSlank. Ik heb het eerst zelf getest, geweldig resultaat, het voelde echt als een reset voor mijn lijf.

 

Met SanaSlank geen zoektocht naar wat te eten, alles wat je nodig hebt zit in het weekpakket. Je vult het alleen aan met groente. Ook kun je zelf een dagmenu samen stellen. Het geheim zit in de grote hoeveelheid eiwitten, dit ondersteunt je spiermassa. Daarnaast is het goed vol te houden omdat je zes keer per dag eet.

Ben jij ontevreden over je figuur en gewicht ? Dan help ik je graag daar verandering in te brengen!'

Neem contact op met Felice:

T: 0355261818
E: fbach@casema.nl

Of klik hier voor meer informatie!

 

 


Lees meer over