sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

Denk nu alvast na over je goede voornemens!

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

donderdag 29 november 2018

Denk nu alvast na over je goede voornemens!

Het helpt  om in december alvast bezig te zijn met je goede voornemens. Op deze manier kan je je alvast voorbereiden op januari.  Zo is het goed om nu alvast het doel, met betreffend eindresultaat, te visualiseren.

Goede voornemens worden pas werkelijkheid wanneer je het feitelijk gaat doen. Tot dat moment is het niet meer dan een gedachte, een idee. Je eerste stap is om het eindresultaat te visualiseren. Hoe concreter, hoe beter: je ziet het opgeruimde bureau zó voor je; je ziet jezelf een maatje kleiner dragen; je ziet jezelf in de sportschool op de loopband.  Die beelden heb je nodig om jezelf te motiveren tot verandering.

Wanneer jouw goede voornemen een maatje minder is, kunnen wij je alvast helpen door een korting te geven op de weekpakketten van SanaSlank! Vanaf 1 januari bestel je alle pakketten namelijk met 10% korting!

Visualiseer dus alvast in december dat je start met SanaSlank en bestel vanaf 1 januari gelijk het eerste pakket! Zo maak je je goede voornemen zeker waar.

 

Onder begeleiding afslanken heeft het beste resultaat!

Maak daarom een afspraak bij een van de SanaSlank verkoop en begeleidingspunten in Nederland en België, tevens voor verkoop SanaSlank producten. Klik hier.

Of bestel SanaSlank producten bij www.sanaslankshop.nl


Lees meer over