sluiten x
bewaar login informatie
Wachtwoord vergeten?
REGISTRERENINLOGGEN
SanaSlankOver SanaSlankDieetcoachWebshopNieuwsEiwitdieetNewINShape

De 'R' zit in de maand! Geef je weerstand een boost met vitamine D

Nieuws > Nieuws/tips: Afslanken & menselijk lichaam

donderdag 22 september 2016

Supplement uitgelicht: regelmatig geven we meer achtergrondinformatie over een SanaVitamins supplement. Vandaag: Vitamine D. 

 

De 'R' zit in de maand, dat bekent dat er minder zonlicht is en dit kan onze weerstand verslechteren. Neem daarom een supplement met vitamine D.

Het supplement vitamine D van SanaVitamins werkt positief op het immuunsysteem, stimuleert de opname van calcium en is goed voor de spieren

 

Het lichaam maakt vitamine D aan uit zonlicht. In de herfst en winter is de aanmaak hiervan niet altijd voldoende. Daarnaast hebben sommige groepen extra nodig zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen met een donkere huidskleur. Het supplement vitamine D van SanaVitamins vult deze extra behoefte aan.

 

Functie

Vitamine D zorgt ervoor dat calcium beter wordt opgenomen en is daarom belangrijk voor sterke botten en tanden. Op die manier draagt het bij aan het voorkomen van osteoporose. Vitamine D is van belang bij groei en celdeling en voor een goed werkend immuunsysteem.

 

Het lichaam kan deze vitamine zelf maken uit zonlicht. Hiervoor is het nodig om minimaal 15 minuten met gezicht en handen in de zon te zitten.

Kinderen, ouderen, mensen met een donkere huidskleur, mensen die weinig buiten komen, zwangere vrouwen en veganisten hebben meer vitamine D nodig per dag. In de herfst en winter is er minder zonlicht en biedt een supplement uitkomst. 

 

 

Gebruik: 3-6 tabletten per dag innemen met ruim water.

 

Bestel het supplement vitamine D van SanaVitamins in de webshop. Klik hier. 


Lees meer over