Heerlijke recepten behorende bij de jubileumactie van augustus.
De tien meest zomerse SanaSlank producten, de hele maand augustus met 10% korting verkrijgbaar!
Groene smoothie
Ingrediënten
1 zakje koude drank appel peer (eiwitproduct)
50 gramverse spinazie
Stukje komkommer
Bereiding
Was de spinazie en snijd de komkommer in stukjes.
Vul de shaker met 300 ml water en voeg de inhoud van
het zakje koude drank appel peer toe. Schud tot een
luchtige massa. Maak vervolgens in de blender een
smoothie van de koude drank, spinazie en komkommer.
Tip: voeg aan de smoothie nog wat crunchy ijsschilfers toe om het extra zomers en verkoelend te maken!
Frozen yoghurt
Ingrediënten
1 zakje dessert aardbei of banaan (eiwitproduct)
Bereiding
Vul de shaker met 115 ml water en voeg de inhoud van
het zakje dessert toe. Schud tot een luchtige massa.
Giet het mengsel in een schaaltje en zet dit voor minimaal
2 uur in de vriezer. Roer om het kwartier goed door.
De frozen yoghurt is klaar als er veel ijskristallen zijn
gevormd maar het nog wel goed door te roeren is.
Gazpacho
Ingrediënten
1 zakje gazpacho (eiwitproduct)
2 stengels bosui
¼ groene paprika
1 kleine tomaat
Stukje komkommer
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Vul de shaker met 220 ml water en voeg de inhoud van
het zakje gazpacho toe. Schud tot een luchtige massa.
Snijd de groenten fijn. Voeg de groenten toe
aan de soep en breng op smaak met versgemalen peper
en zeezout.
Knoflookbroodjes
Ingrediënten
1 afbakbroodje
1 teen knoflook
1 theelepel olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd het ongebakken
afbakbroodje in smalle repen. Snipper de knoflook en meng
dit door de olijfolie. Besmeer de stukjes brood hiermee en
bak de broodjes in 8 minuten af in de voorverwarmde oven.
Let op! Omdat je kleine stukjes brood hebt brandt het sneller
aan in de oven. Controleer dus regelmatig of de broodjes al
eerder klaar zijn.
Omelet rolletje
Ingrediënten
1 zakje omelet bieslook (eiwitproduct)
2 eetlepels Philadelphia light
3 zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes
1 theelepel pijnboompitjes, geroosterd
Enkele blaadjes sla
Enkele olijven
Versgemalen peper
Zeezout
Bereiding
Neem 120 ml koud water in een shaker en voeg het zakje
omelet bieslook toe. Sluit de shaker af en daarna 10 seconden
goed schudden. Bestrijk een koekenpan met een kleine hoeveelheid olijfolie en verwarm deze. Giet het beslag in de pan en bak de omelet aan één zijde. Laat de omelet na het bakken even afkoelen, en besmeer dan met een dun laagje Philadelphia light. Beleg de omelet met de blaadjes sla, pijnboompitjes en de zongedroogde tomaatjes. Breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout. Goed strak oprollen en in huishoudfolie strak verpakken. Bij het serveren pas uit de folie halen en in kleine stukjes snijden. Prik het rolletje op een satéprikker samen met een olijf.
Nog meer zomerse recepten? Klik hier.